Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jemný ořechový moučník

fotka Jemný ořechový moučník
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Jemný ořechový moučník:

16 dkg másla  | 6 dkg moučkového cukru  | 1/2 balíčku vanilkového cukru  | špetka soli  | 5 žloutků  | 5 bílků  | 9 dkg krystalového cukru  | 16 dkg hladké mouky  | balíček prášku do pečiva  | 11 dkg vlašských ořechů  | sklenička rumu  | 5 dkg čokolády na vaření

Postup přípravy receptu Jemný ořechový moučník:

Nahrubo nasekané ořechy namočíme přes noc do rumu. Čokoládu rozkrájíme na kousky. Změklé máslo utřeme s moučkovým cukrem, vanilkovým cukrem a špetkou soli do hladka. Postupně přidáváme žloutky a utřeme vše do pěny. Z bílků s krystalovým cukrem ušleháme tuhý sníh, který lehce vmícháme do máslové pěny. Přidáme mouku, prášek do pečiva, ořechy a čokoládu. Těstem naplníme vymazanou a vysypanou obdélníkovou formu(chlebíčkovou). Pečeme v předehřáté troubě při 180 st. asi 60 minut. Necháme ve formě vychladnout a pak vyklopíme, pocukrujeme nebo polijeme čok. polevou.


Fotky receptu Jemný ořechový moučník:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jemný ořechový moučník
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !