Školní rok 2020/2021Školní rok 2020/2021 Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženyHrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženy
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 18.05. 2021
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Jemný tvarohový koláč

fotka Jemný tvarohový koláč
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Jemný tvarohový koláč:

220 g hladké mouky  | 140 g tuku  | 1 žloutek  |  hladká mouka na vyválení  | náplň:  | 400 g měkkého tvarohu  | 2 lžíce rozinek  | 3 vejce  | 80 g moučkového cukru  |  šťáva z 1/2 citronu

Postup přípravy receptu Jemný tvarohový koláč:

Z prosáté mouky, drobně pokrájeného tuku a žloutku vypracujeme na válu těsto, rozválíme je na kolo a vložíme do koláčové formy. Necháme je v chladu asi 1/2 hodiny odležet. Potom je zapečeme, vyjmeme z trouby, potřeme tvarohovou náplní a dopečeme v mírně vyhřáté troubě. Na náplň rozetřeme tvaroh se žloutky, přidáme přebrané, propláchnuté a okapané rozinky, citronovou šťávu a nakonec tuhý sníh z bílků, do něhož jsme vešlehali cukr.


Fotky receptu Jemný tvarohový koláč:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jemný tvarohový koláč
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !