Vložil: | veroka |
Porcí: | 3 |
Doba přípravy: | 90 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Jeseter na řecký způsob:
600 g jesetera bez kůže
| 100 ml oleje
| 4 rajčata
| 1 cibule
| 1 lžička mleté papriky
| 500 ml zakysané smetany
| celý pepř
| sůl
| rybí vývar (bujón)
Postup přípravy receptu Jeseter na řecký způsob:
Rajčata omyjeme, cibuli oloupeme a nakrájíme na plátky. Zapékací mísu vymažeme olejem a dno poklademe nakrájenými rajčaty a cibulí. Posypeme mletou paprikou a několika kuličkami černého pepře. Dále dáme do mísy osolené porce jesetera. Zalijeme malým množstvím rybího vývaru a pečeme v troubě při 160 °C za občasného přelévání výpekem a podle potřeby podléváme vývarem. Před dopečením zalijeme zakysanou smetanou a dopečeme. Pak maso vyjmeme a podáváme jednotlivé porce přelité omáčkou společně s vařenými bramborami nebo hranolkami.
Fotky receptu Jeseter na řecký způsob:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!