Školní rok 2020/2021Školní rok 2020/2021 Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženyHrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženy
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 09.05. 2021
Dnes má svátek Ctibor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Jugoslávské koláčky

fotka Jugoslávské koláčky
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Jugoslávské koláčky:

Těsto:  | 80 dkg polohrubé mouky  | 0,5 l mléka  | 3 polévkové lžíce cukru krystal  | 2 lžičky soli  | 1 dcl oleje  | 1 droždí  | Náplň:  | 1 Hera  | 2 žloutky  | 8 sáčků skořicového cukru

Postup přípravy receptu Jugoslávské koláčky:

Smícháme přísady na těsto a můžeme (nemusíme) nechat vykynout. Těsto rozdělíme na dvě části a vyválíme na 5 mm. Smícháme si Heru a žloutky. Každý plát potřeme polovinou náplně a posypeme skořicovým cukrem. Pláty zavineme do rolády a nakrájíme na trojůhelníčky. Pozor mezi jednotlivými trojúhelníčky musí zůstat minimálně 1 cm (znamená to, že špičky trojúhelníčků nejsou špičaté). Trojůhelníčky položíme na pečící papír a pečeme po dobu ca 20-30 minut na 225 °C.



Fotky receptu Jugoslávské koláčky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jugoslávské koláčky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !