Vánoční cukroví - nejoblíbenější recepty Vánoční cukroví - nejoblíbenější recepty Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 12.12. 2024
Dnes má svátek Simona
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Juverlajka

fotka Juverlajka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Juverlajka:

400 g vepřového mletého masa  | 1 a 1/2 l vody  | 2 ks vejce  | 1 ks citron  | 1 a 1/2 hrnku rýže  |  petrželka  |  sůl  |  pepř  |  máslo

Postup přípravy receptu Juverlajka:

Mleté maso spojíme s 1 hrnkem rýže, přidáme sůl, pepř a trochu másla na zjemnění a na drobno nakrájenou petrželku. Ze směsi vytvarujeme malé kuličky. Dáme vařit vodu a až bude vřít, kuličky do ní vložíme a vaříme do měkka. Pak přidáme 1/2 hrníčku rýže. Až bude i rýže hotová rozmixujeme vajíčka s citronovou šťávou a vlejeme pomaloučku do polévky.
Je to oblíbená polévka každé řecké hospodyňky.


Fotky receptu Juverlajka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Juverlajka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !