Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 26.05. 2025
Dnes má svátek Filip
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kabanos v nálevu

fotka Kabanos v nálevu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Kabanos v nálevu:

300 g kabanosu  | 100 g majonézy  | 2 cibule  | 2 steril. sladkokyselé okurky  | nálev:  | 1 lžíce octa  | 2 lžíce oleje  | 1 lžíce hořčice  | 1 lžička plnotučné hořčice  | 1 lžička worcestru  | 1 kostka cukru

Postup přípravy receptu Kabanos v nálevu:

Nejprve svaříme nálev a necháme ho vychladnout. Do mísy nakrájíme kabanos (špekáčky) buď na kolečka nebo na půlkolečka, přidáme nakrájenou cibuli, nadrobno nakrájené okurky nebo nakládanou zeleninu, majonézu, vychladlý nálev a důkladně promícháme. Můžeme dochutit solí a mletým pepřem. Tato kabanosová chuťka je nejlepší až za plných 24 hodin, až se v ledničce náležitě rozleží.




Fotky receptu Kabanos v nálevu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kabanos v nálevu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !