Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.09. 2025
Dnes má svátek Ludmila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Kachna na portském a pomerančích

fotka Kachna na portském a pomerančích
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Kachna na portském a pomerančích :

1 kachna  |  máslo  |  sůl  | 250 ml portského vína  | 150 ml pomerančové sťávy  | 100 g cukru  | 2 pomeranče

Postup přípravy receptu Kachna na portském a pomerančích :

Kachnu nasekejte na porce, potřete máslem a osolte. Naskládejte ji do pekáče, podlijte nepatrně vodou a pečte asi 30 minut. Případný tuk seberte, kachnu podlijte portským vínem a zvolna, za občasného přelévání šťávou, upečte do měkka. V kastrůlku svařte pomerančovou šťávu s cukrem. Na upečenou kachnu rozložte na kolečka nakrájené, dobře vydrhnuté pomeranče, přelijte ji sirupem a již je velmi krátce prohřejte. Podávejte s různě upravenými bramborami.


Fotky receptu Kachna na portském a pomerančích :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kachna na portském a pomerančích
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !