Postup přípravy receptu Kachní prsíčka s višňovým přelivem:
Maso omyjte, osušte a osolte. Na každou stranu prsíček přiložte snítku rozmarýnu a přivažte nití. V pekáčku rozehřejte 2 lžíce másla a maso z každé strany asi 2 minuty opékejte. Pekáček vložte do předehřáte trouby a pečte při 200 °C asi 30 minut. Během pečení prsíčka přelévejte vypečenou šťávou a podle potřeby podlévejte vodou. Maso vyndejte a uchovávejte horké. V hlubší pánvi rozehřejte zbylé máslo a okapané višně na něm poduste. Směs osolte, přimíchejte likér a balsamikový ocet a dochuťte směsí pepře a koriandru. Přilijte trochu horké vody a povařte. Prsíčka nakrájejte na plátky, rozdělte na talíře, přelijte vypečenou šťávou a přidejte směs s višněmi. Podávejte s rýží.
Fotky receptu Kachní prsíčka s višňovým přelivem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!