Použité suroviny receptu Kadeřávek s uzenou kotletou:
500 g kadeřávku
| sůl
| pepř
| 1 červená cibule
| 1 lžička másla
| 150 ml vývaru
| 4 tenké uzené kotlety bez kosti
| cukr
| 400 g brambor
Postup přípravy receptu Kadeřávek s uzenou kotletou:
Kadeřávek krátce povaříte ve vroucí osolené vodě a po okapání ho nasekejte na větší kousky. Cibuli nakrájejte na měsíčky a společně s kadeřávkem ji poduste na horkém másle. Podlijte vývarem, přikryjte a asi 1 hodinu poduste. Po 40 minutách přidejte na pánev povařené a nadrobno nakrájené uzené maso a oblíbené koření. Brambory oloupejte a asi 20 minut povařte v osolené vodě. Pak společně naservírujte.
Fotky receptu Kadeřávek s uzenou kotletou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!