100 g kakaa
| 1 čokoládové kapučíno
| 300 ml vody
| 1 lžička rumu
| 1 máslo
| 100 g cukru
| 1 uvařený kakaový pudink
| 1 balení piškot
| 1 marmeláda
| 1 čokoládová poleva
Postup přípravy receptu Kakaáček:
Svaříme vodu s cukrem 1 lžící rumu, sáčkem capucina a kakaem. Necháme asi 10 minut vychladit. Poté zamixujeme změklé máslo a pudink. Nalijeme do srnčího hřebu, který jsme vyložili fólií. Piškoty slepíme po dvou marmeládou a hustě je poklademe na směs a trochu je stlačíme dolů. Přikryjeme fólií a dáme alespoň na 12 hodin vychladit. Poté vyklopíme a polijeme čokoládou. Necháme ztuhnout a krájíme šikmé řezy. Můžeme stříknout šlehačkou.
Fotky receptu Kakaáček:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!