Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny 28. března slavíme Den učitelů28. března slavíme Den učitelů Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 13.03. 2025
Dnes má svátek Růžena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kančí biftečky

fotka Kančí biftečky
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Kančí biftečky:

400 g kančí kýty  |  pepř  | 3 lžíce grilovacího koření  | 30 g másla  | 60 ml oleje

Postup přípravy receptu Kančí biftečky:

Kýtu nakrájíme na plátky, nenaklepáváme - pouze pěstí trochu umačkáme, opepříme, můžeme přidat i trochu grilovacího koření, nesolíme (jinak maso ztvrdne)!, poté biftečky vložíme na rozpálenou pánvičku s olejem, pečeme z každé strany tak dlouho, dokud se neobjeví na mase krev, pokud je tam necháme déle, tak nebude maso šťavnaté. Nakonec dáme opečené bifteky do zapékací přikryté misky s troškou másla a malinko vody dodělat v troubě, tak asi 20 minut. Osolíme teprve na talíři a podáváme nejlépe s hranolkama, tatarkou a zeleninovou oblohou dle libosti.


Fotky receptu Kančí biftečky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kančí biftečky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !