Vložil: | lemurka |
Porcí: | 6 |
Doba přípravy: | 85 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 13 |
|
|
Použité suroviny receptu Kančí guláš s oreganem:
800 g kančího masa
| 1/2 kg cibule
| 4 stroužky česneku
| 2 lžíce sádla
| 1 vrchovatá lžička sladké papriky
| 1 lžíce oregana
| 1 lžička pálivé papriky
| dle chuti: sůl
| dle potřeby: vývar z kostky
| 3 lžíce tmavé instantní jíšky
| 2 lžíce zavařených brusinek
Postup přípravy receptu Kančí guláš s oreganem:
Maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na kostky. Oloupeme cibuli, nakrájíme na kostičky a orestujeme na rozpáleném másle v kastrolu. Jakmile zesklovatí, přidáme nakrájené maso a také orestujeme. Přidáme sůl a koření, promícháme a zalijeme vývarem z kostky. Dusíme pod pokličkou na mírném příkonu tepla, až je maso měkké. Potom vmícháme instatní jíšku a jakmile se trochu provaří, vmícháme ještě do omáčky 2 lžíce brusinek.
Fotky receptu Kančí guláš s oreganem:
Fotky vložil: Natural,tajnostii,Torta,Nandiči,zuzkakorka,alenab