Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.11. 2024
Dnes má svátek Emílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kančí kýta marinovaná na bylinkách

fotka Kančí kýta marinovaná na bylinkách
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Kančí kýta marinovaná na bylinkách:

asi 1 - 1,5 kg kýta kančí  | 4 stroužky česneku  |  trochu soli  |  pytlík koupeného koření na gyros  | 3 snítky oregána (dobromysl)  | 3 snítky bazalky  | 3 snítky saturejky  | 2 deci olej  |  sojová omáčka

Postup přípravy receptu Kančí kýta marinovaná na bylinkách:

Maso nakrájíme na plátky, lehce posolíme. Česnek propasírujeme, bylinky nastříháme asi na pěticentimetrové kousky (aby se nechali před grilováním odstranit), posypeme kořením na gyros, zakápneme sojovkou, zalijeme olejem a promícháme.
Pokud budeme grilovat ještě ten den, necháme odležet cca 4 hodiny při pokojové teplotě, pokud budeme grilovat až den další, necháme odležet v chladničce.


Fotky receptu Kančí kýta marinovaná na bylinkách:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kančí kýta marinovaná na bylinkách
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles