Použité suroviny receptu Kančí kýta se sýrovou omáčkou:
1 kančí kýta
| 1 lžíce hladké mouky
| dle chuti: niva
| 1 cibule
| dle chuti: česnek, sůl, jalovec, kmín, pepř, paprika a muškátový oříšek
| dle potřeby: olej
Postup přípravy receptu Kančí kýta se sýrovou omáčkou:
Plátky kýty obalíme v hladké mouce a osmahneme zprudka na oleji. Podlijeme zvěřinovým vývarem z každé strany dusíme asi 3 minuty. Ve druhé pánvičce si osmahneme na másle najemno nasekanou cibulku a česnek. Přidáme nivu a necháme rozpustit. Zalijeme smetanou a přelijeme plátek masa. Podáváme s brambory.
Fotky receptu Kančí kýta se sýrovou omáčkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!