Čas malinČas malin Proč vám natékají v létě nohy?Proč vám natékají v létě nohy? Lev - velký roční horoskop na rok 2025Lev - velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 27.07. 2025
Dnes má svátek Věroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kančí maso ve fazolích

fotka Kančí maso ve fazolích
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Kančí maso ve fazolích:

80 g slaniny  | 1 středně velká cibule  | 400 g kančího masa z plece nebo vykostěného krku  | špetka soli  | špetka mletého pepře  | několik kapek citronové šťávy  | 200 g uvařených bílých fazolí  | asi 2 lžíce kečupu

Postup přípravy receptu Kančí maso ve fazolích:

Na kostičky nakrájenou slaninu lehce rozškvaříme, přidáme nakrájenou cibuli a osmahneme. Kančí maso nakrájíme na kostky, osolíme, přidáme do základu a opečeme. Jakmile maso pustí šťávu, ochutíme ho pepřem a citronovou šťávou a dusíme doměkka. Během dušení podléváme podle potřeby. K měkkému masu přidáme fazole a kečup a ještě krátce podusíme.


Fotky receptu Kančí maso ve fazolích:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kančí maso ve fazolích
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !