80 g slaniny
| 1 středně velká cibule
| 400 g kančího masa z plece nebo vykostěného krku
| špetka soli
| špetka mletého pepře
| několik kapek citronové šťávy
| 200 g uvařených bílých fazolí
| asi 2 lžíce kečupu
Postup přípravy receptu Kančí maso ve fazolích:
Na kostičky nakrájenou slaninu lehce rozškvaříme, přidáme nakrájenou cibuli a osmahneme. Kančí maso nakrájíme na kostky, osolíme, přidáme do základu a opečeme. Jakmile maso pustí šťávu, ochutíme ho pepřem a citronovou šťávou a dusíme doměkka. Během dušení podléváme podle potřeby. K měkkému masu přidáme fazole a kečup a ještě krátce podusíme.
Fotky receptu Kančí maso ve fazolích:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!