Použité suroviny receptu Kančí směs s ostružinami:
600 g masa z divočáka
| 0,1 l bílého vína
| 2 lžíce ostružinové zavařeniny
| 0,2 l sladké smetany
| 250 g ostružin (mohou být i mražené)
| 30 g másla
| dle potřeby: vývar ze zvěřiny
| dle chuti: sůl a pepř
| trocha brandy
Postup přípravy receptu Kančí směs s ostružinami:
Maso z divočáka nakrájíme na menší tenké nudle, osolíme, opepříme a krátce opečeme na másle. Přelijeme vínem, přidáme ostružinovou zavařeninu a dusíme doměkka. Podle potřeby podléváme vývarem. Nakonec vmícháme smetanu, brandy a ostružiny. Krátce společně povaříme.
Doporučená příloha:
rýže, těstoviny
Fotky receptu Kančí směs s ostružinami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!