500 g kuřecích jater
| 2-3 pórky
| 3-4 stroužky česneku
| dle potřeby solamyl
| dle chuti kmín
| 2 lžíce sojové omáčky
| dle chuti pepř
| dle chuti sůl
| dle potřeby olej
Postup přípravy receptu Kantonská smažená játra:
Játra nakrájíme na dlouhé a tenké plátky. V misce je rozmícháme se solamylem a vodou. Na rozpáleném oleji smažíme játra za stálého míchání. Až se jednotlivé kousky oddělí od sebe, přidáme pórek, šikmo nakrájený na dlouhé proužky. Pak přidáme koření a česnek nakrájený na plátky. Směs mícháme, chvilku smažíme a podáváme. Příloha-rýže.
Fotky receptu Kantonská smažená játra:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!