Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.12. 2025
Dnes má svátek Natálie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kapr dle pytláka Říhy

fotka Kapr dle pytláka Říhy
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Kapr dle pytláka Říhy:

800 g kapra  | 80 g oleje  | 100 g čerstvých žampionů  | 150 g Nivy  | 4 ks vejce  | 100 g šlehačky  | 1 dl bílého vína  | 2 ks cibule  | 5 stroužků česneku  |  kapary  |  mletý pepř  |  hladká mouka  |  mletá paprika  |  sůl

Postup přípravy receptu Kapr dle pytláka Říhy:

Jednotlivé porce kapra potřeme prolisovaným česnekem.
Osolíme a opepříme. Posypeme paprikou, poprášíme moukou a opečeme na oleji v troubě.
Mezitím osmažíme na kousky pokrájené žampiony a pokrájenou cibuli.
Cibulí a žampiony posypeme kapra. Pak vše posypeme nastrouhanou nivou. Do strouhaného sýra opatrně vložíme žloutek tak, aby se neroztekl. Vše zapečeme.
Porce rozdělíme na talíř. Do výpeku vkládáme kapary a zalijeme vínem. Povaříme, přidáme smetanu, dosolíme a přelijeme porce kapra.


Fotky receptu Kapr dle pytláka Říhy:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kapr dle pytláka Říhy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !