Vložil: | Handale |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Kapr na japonský způsob:
1 kapr
| 100 g nakládaných hub
| 4 vejce natvrdo
| dle potřeby bílé víno
| 1-2 cibule
| 30 g másla
| 30 g oleje
| dle chuti pepř
| dle chuti sůl
| dle potřeby petrželka
Postup přípravy receptu Kapr na japonský způsob:
Z kapra stáhneme kůži, vykostíme a maso nakrájíme na kostky. Osolené a opepřené maso z kapra pečeme zprudka na oleji s máslem, přidáme drobně nakrájenou cibuli a dusíme na bílém víně s nakrájenými houbami. Podáváme na bílé porcelánové misce a obložíme natvrdo vařeným vejcem a zelenou petrželkou. Jako přílohu podáváme opečené toasty.
Fotky receptu Kapr na japonský způsob:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!