Použité suroviny receptu Kapr na jehle se žampiony:
1/2 kapr
| 4 plátky anglická slanina
| 6 ks žampiony
| 50 ml olej
| citronová štáva
| sůl
| pepř
| 1 kg brambory
| 250 g koktejlová rajčata
| 200 g cibule
Postup přípravy receptu Kapr na jehle se žampiony:
Kapra omyjeme a očistíme, ostraníme kůži a větší kosti a nakrájíme na větší kostky. Kapra opepříme a pokapeme citronovou štávou, potřeme olejem a necháme v chladu uležet. Kousky kapra nasolíme, obalíme anglickou slaninou a napichujeme střídavě s rajčátky. Pečeme na pánvičce nebo na roštu. Žampiony překrojíme na menší kousky a s cibulí je osmažíme na oleji. Podáváme s bramborami.
Fotky receptu Kapr na jehle se žampiony:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!