Vložil: | Saskijka |
Porcí: | 2 |
Doba přípravy: | 40 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Kapr na řecký způsob:
250 g kapra
| 2 bílky
| 1/2 dl bílého vína
| 2 listy hlávkového salátu
| 6 oliv
| 20 g kečupu
| 40 g oleje
| citr. šťáva
| sůl
| cukr
Postup přípravy receptu Kapr na řecký způsob:
Porce kapra osolíme a upečeme na oleji. Pak maso vyjmeme a do oleje přidáme víno, citr. šťávu a kečup. Směs necháme přejít varem, dosladíme. Kapra přelijeme směsí a posypeme vařenými bílky, přidáme salát a olivy.
Fotky receptu Kapr na řecký způsob:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!