Vložil: | Sunninka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 40 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Kapr na víně se zeleninou:
4 větší porce kapra
| 1 větší cibule
| 20 dkg kořenové zeleniny ( mrkev, celer, petržel )
| 2 lžíce másla
| 0,5 dl bílého vína
| sůl
Postup přípravy receptu Kapr na víně se zeleninou:
Cibuli nakrájíme nadrobno, zeleninu na slabé proužky a podusíme na másle do poloměkka. Pak na zeleninu položíme osolené porce kapra, podlijem mírně vínem a dusíme při větší teplotě, až se šťáva vydusí. Zalijeme zbytkem vína a opět dusíme. Nyní pomaleji, šťáva by pak měla zhoustnout. Rybou nemícháme, pouze potřeseme s kastrolem.
Hotové podáváme s opečenými bramborami nebo chlebem.
Fotky receptu Kapr na víně se zeleninou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!