Vložil: | Aknels |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 40 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 8 |
|
|
Použité suroviny receptu Kapr na zelenině s paprikovým olejem:
1 středně velký kapr
| 300 g zeleniny (mrkev, petržel, květák, hrášek apod.)
| 2 cibule
| olej
| celerová a petrželová nať
| mletý červená paprika
| citronová šťáva
| sůl
| celý pepř
Postup přípravy receptu Kapr na zelenině s paprikovým olejem:
Zeleninu očistěte, nakrájejte, poduste na oleji a rozložte na pekáč. Cibule oloupejte a nakrájejte na kolečka, natě natrhejte na kousky. Kapra očistěte, zbavte vnitřností a omyjte. Pak ho osolte, dovnitř vložte kuličky pepře, polovinu koleček cibule a nať. Rybu pokapejte citronovou šťávou, vložte do pekáče a obložte zbylou cibulí. V misce rozmíchejte trochu oleje s paprikou, směsí potřete kapra a dejte péct. Asi po 15 minutách ho otočte, znovu potřete paprikovým olejem a dopečte.
Fotky receptu Kapr na zelenině s paprikovým olejem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!