Vložil: | Chrastova |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Kapr po maďarsku:
kapr
| 100 g anglické slaniny
| cibule
| 100 g brambor
| 2 lžíce hladké mouky
| 3 lžíce másla
| 250 ml kysané smetany
| sklenak steril. leča
| sůl
Postup přípravy receptu Kapr po maďarsku:
Brambory oloupeme, nakrájíme na plátky a vyložíme jimi pekáček, dobře vymaštěný máslem. Na brambory rozložíme porce osoleného kapra, do nichž jsme udělali zářez a vložili tam plátek slaniny. Rybu obložíme kolečky cibule a na nudličky nakrájeným zbytkem slaniny. Pokapeme zbytek másla a dáme do trouby péct. Asi po 10 minutách pečení zalijeme smetanou, v níchž jsme rozkvedlali mouku. Nakonec přelijeme lečem a necháme dopéct doměkka.
Fotky receptu Kapr po maďarsku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!