Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 13.10. 2025
Dnes má svátek Renáta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kapr po míšeňsku

fotka Kapr po míšeňsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Kapr po míšeňsku:

4 porce kapra (cca 800 g)  |  sůl  | 2 lžíce citrónové šťávy  | 200 g mrkve  | 200 g celeru  | 1 pórek  | 2 lžíce olivového oleje  | 1 bobkový list  |  drcený černý pepř  | 50 g másla  | 100 ml bílého vína  | 1 lžíce nasekané petrželky na ozdobu

Postup přípravy receptu Kapr po míšeňsku:

Porce kapra omyjeme a osušíme. Osolíme je, pokapeme citrónovou šťávou a necháme v chladu asi hodinu odležet. Mrkev a celer nakrájíme na kostičky, pórek na kolečka. V kastrolu rozehřejeme olej a zeleninu na něm osmahneme. Přidáme bobkový list, pepř a sůl. Na zeleninu položíme porce kapra, na které rozdělíme plátky másla. Vše podlijeme vínem, přikryjeme pokličkou a na mírném ohni dusíme přibližně 15 až 20 minut. Kapra rozdělíme na talíře, obložíme podušenou zeleninou, posypeme petrželkou a přelijeme vypečenou šťávou. Podáváme ho s vařenými bramborami.


Fotky receptu Kapr po míšeňsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kapr po míšeňsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zlaťáky