Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.12. 2025
Dnes má svátek Ester
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Kapr po spreewaldsku

fotka Kapr po spreewaldsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Kapr po spreewaldsku:

1 kapr  | 1 lžička Maggi Harmonie Chuti  | 1 pórek  | 2 mrkve  | 1 cibule  | 125 g celeru  | 20 g másla  | 125 ml suchého vína bílého  | 1 kostka Maggi zeleninového bujonu  | 1/2 bobkový list  | 3 kuličky nového koření

Postup přípravy receptu Kapr po spreewaldsku:

Kaprovi odřízneme hlavu a ploutve. Řez vedeme podél zadního hřbetu a nakrájíme porce. Kůži nestahujeme. Okořeníme MAGGI Harmonií Chuti.

Očistíme pórek, mrkev, cibuli a celer; nakrájíme na tenké nudličky.

Máslo zpěníme a na něm podusíme zeleninu; přilijeme bílé víno. Přidáme rozdrobený MAGGI Zeleninový bujón, bobkový
list, nové korení; krátce povaříme.

Porce kapra položíme na zeleninu a dusíme pod pokličkou při mírné teplotě cca 10 minut. Porce kapra vyjmeme a navrstvíme na ně zeleninu.


Fotky receptu Kapr po spreewaldsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kapr po spreewaldsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !