Hrajte s námi SUDOKU online !
Kdy slavíme Den otců v roce 2025?
Blíženci - roční horoskop na rok 2025
Léto - čas jahod
SOUTĚŽE
MÓDA & TRENDY
SPOLEČNOST
BYDLENÍ
ZDRAVÍ
CESTOVÁNÍ
RECEPTY
ZÁBAVA
RODINA
MIMINKA
FOTOALBUM
DISKUZE
Recepty
Vložit nový recept
Hledat v receptech
Škola vaření
Kategorie
Předkrmy
Polévky
Masitá jídla
Bezmasá jídla
Ryby
Přílohy
Moučníky
Saláty
Nápoje
Sladká jídla
Vánoční recepty
Ostatní
Cukroví
Omáčky
Grilování
Slané pečivo
Zavařování
Dětská jídla
Pomazánky
Dietní jídla
Zmrzlina a poháry
Domácí pekárna
Přihlášení
Jméno :
Heslo :
trvale
REGISTRACE
Proč se registrovat?
Dnes je
Sobota 07.06. 2025
Dnes má svátek Iveta a Slavoj
Vyhledávání
Doporučujeme
Naše speciály
Prostřeno
všechny speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Chytrá žena
Hlavní strana
/
Recepty
/ Ryby
Kapr po spreewaldsku
Vložil:
Chrastova
Porcí:
4
Doba přípravy:
35 min
Hodnocení:
Počet hodnocení:
18
Použité suroviny receptu Kapr po spreewaldsku:
1 kapr | 1 lžička Maggi Harmonie Chuti | 1 pórek | 2 mrkve | 1 cibule | 125 g celeru | 20 g másla | 125 ml suchého vína bílého | 1 kostka Maggi zeleninového bujonu | 1/2 bobkový list | 3 kuličky nového koření
Postup přípravy receptu Kapr po spreewaldsku:
Kaprovi odřízneme hlavu a ploutve. Řez vedeme podél zadního hřbetu a nakrájíme porce. Kůži nestahujeme. Okořeníme MAGGI Harmonií Chuti.
Očistíme pórek, mrkev, cibuli a celer; nakrájíme na tenké nudličky.
Máslo zpěníme a na něm podusíme zeleninu; přilijeme bílé víno. Přidáme rozdrobený MAGGI Zeleninový bujón, bobkový
list, nové korení; krátce povaříme.
Porce kapra položíme na zeleninu a dusíme pod pokličkou při mírné teplotě cca 10 minut. Porce kapra vyjmeme a navrstvíme na ně zeleninu.
Fotky receptu Kapr po spreewaldsku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Přidat vlastní recept
Hodnocení receptu Kapr po spreewaldsku
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Tento článek také můžete
Přidat do oblíbených
Přidat na
Přidat na
Vytisknout
Přidat na
Linkuj
Komentáře receptu Kapr po spreewaldsku
Žádné komentáře
Vložit nový komentář
Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře.
Přihlásit se.
Oblíbené recepty v kategorii
Losos s pomerančovým pyré
Špagety se sledi
Omeletka s krevetkami
Pstruh jako mandle
Garnáti po italsku
Losos v hořčicové polentě
Pečené filety z bílé tresky v rybím velouté s
…
Filé po americku
Růžičky z marinovaného lososa na špenátovém
…
Kapr po záblačsku
Velikonoční kapr v sýrové omáčce
Pstruh pro labužníka
Filé na víně se žampiony
Krabí tyčinky po burgundsku
Rybí závitky po vinařsku
Platýz se žampiony
Pikantní placičky z uzené ryby
Kapr pečený na mandlích
Ohnivý Poseidon
Ragú z mořského jazyka
Aktuální soutěže
Soutěž o Frosch nepostradatelné pomocníky při úklidu kuchyně a koupelny.
Hrajte o balíčky s pomocníky na zavařování Dr. Oetker.
Soutěž o křupavou ovocnou novinku PUF kostky od Ovocňáku.
Vyhrajte šumivé tablety Revital Botanicals pro vaše zdraví a vitalitu.
Komerční prezentace
Náš tip
NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ
NÁPOVĚDA
VŠEOBECNÉ PODMÍNKY
Zásady ochrany osobních údajů
KONTAKT
© Všechna práva vyhrazena
DESIGNED by
RSS
Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO
!