Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 15.09. 2025
Dnes má svátek Jolana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kapr po uzenářsku

fotka Kapr po uzenářsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Kapr po uzenářsku :

1 kapr  | 100 g slaniny  | 100 g šunky  | kelímek smetany  | 1 dcl bílého vína  | dle chuti citronová šťáva  | dle potřeby hladká mouka  | dle chuti pepř  | dle chuti sůl  | 100 g másla

Postup přípravy receptu Kapr po uzenářsku :

Očištěného kapra co nejhustěji protkneme nudličkami slaniny a šunky. Moukou smíchánou se solí a pepřem ho přes síto zaprášíme a ze všech stran osmahneme na másle. Podlijeme vínem, smetanou, doměkka udusíme a před podaváním pokapeme citronovou šťávou. Příloha-brambory.


Fotky receptu Kapr po uzenářsku :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kapr po uzenářsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles