Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 27.08. 2025
Dnes má svátek Otakar
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kapr podle rožmberských

fotka Kapr podle rožmberských
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Kapr podle rožmberských:

4 porce kapra  | 40 g másla  | dle chuti: sůl a pepř  | na omáčku:  | 1/8 l bílého vína  | 1 cibule  | 1 citron  | dle chuti: sůl, pepř a bobkový list  | 1 lžíce hl. mouky  | dle chuti: tymián  | trochu hrachové polévky  | dle chuti: sardelky a kapary

Postup přípravy receptu Kapr podle rožmberských:

Na porce nakrájeného, očištěného kapra upečeme v pekáči na másle. v kastrolku k mouce dočervena upražené přidáme nadrobno pokrájenou cibuli, trochu čisté hrachové polévky, 1/8 l bílého vína, bobokový list, tymián, sůl, pepř, povaříme a přecedíme. Do omáčky přimícháme dobře utřené sardelky, kapary a na kolečka nakrájený oloupaný citron. Kousky pečeného kapra na míse omáčkou poléváme.


Fotky receptu Kapr podle rožmberských:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kapr podle rožmberských
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !