Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 17.08. 2025
Dnes má svátek Petra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kapr s houbovou nádivkou

fotka Kapr s houbovou nádivkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 9

Použité suroviny receptu Kapr s houbovou nádivkou:

1 kapr cely s kůží (cca 1,5 kg)  | 1 ks citron  | 2 ks cibule  | 200 g hub  |  rostlinný olej  |  sůl,pepř,kmín  | 150 g slaniny  | 5 stroužků česneku

Postup přípravy receptu Kapr s houbovou nádivkou:

Kapra vyvrhneme, omyjeme (neporcujeme), osolíme, pokapeme citronovou šťávou, opepříme, okmínujeme a necháme minimálně hodinu odležet. Slaninu nakrájenou na kostičky rozškvaříme, na ní podusíme jemně nakrájenou cibuli s na plátky pokrájenými houbami, případně okořeníme a přidáme prolisovaný česnek. Hotovou směsí naplníme břišní dutinu kapra. Dutinu pak uzavřeme jehlou. Kapra s houbovou nádivkou pečeme na roštu grilu zhruba kolem půl hodiny (během této doby jej alespoň dvakrát obrátíme). Za přílohu nejlépe poslouží chléb, jeho krajíčky můžeme na grilu opéci na topinky. Ty pak mírně osolíme a případně potřeme máslem.
Přeji dobrou chuť.


Fotky receptu Kapr s houbovou nádivkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kapr s houbovou nádivkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !