Použité suroviny receptu Kapr s mrkví, pórkem a mladými bramborami:
1 porce kapra
| 1 mrkev
| 60 g pórku
| 1 lžíce olivového oleje
| čerstvá bazalka
| 150 g brambor
| 10 g másla
Postup přípravy receptu Kapr s mrkví, pórkem a mladými bramborami:
Filety z kapra opláchněte, osolte, opepřete a vložte do malého pekáčku. Na olivovém oleji orestujte pórek a na kolečka nakrájenou mrkev. Ochuťte solí, drceným pepřem a na nudličky nakrájenou bazalkou. Krátce prohřejte a na závěr zjemněte máslem. Tuto směs přidejte ke konci pečení kapra. Přelévejte přes pečeného kapra. Podávejte s vařenými bramborami s pažitkou
Fotky receptu Kapr s mrkví, pórkem a mladými bramborami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!