Vložil: | Uuu |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Kapr v petrželi:
4 porce kapra
| 1 špetka soli
| 1 citron
| 1 hrst hladké mouky
| 1 - 2 lžičky mleté červené papriky
| 1 - 2 hrsti zelené petrželky
| olej na smažení
Postup přípravy receptu Kapr v petrželi:
Porce ryby očistíme, posolíme, pokapeme citronem a necháme chvíli odležet.
Nachystáme si misku se směsí mouky a papriky, nasekáme petržel.
Rybí kousky nejprve obalíme v první směsi a potom v čerstvé petrželi tak, že rukama porce ryby omačkáme petrželí.
Porce kapra smažíme na oleji a podáváme s bramborami.
Fotky receptu Kapr v petrželi:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!