Použité suroviny receptu Kapr z tatranských hor s kečupem a šlehačkou:
4 ks porce větší kapra
| 100 ml bílého vína
| 1-2 lžíce kečupu
| 5-6 lžíc rama ke šlehání
| 2 ks cibule
| kari
| olej, worchestr, sůl
Postup přípravy receptu Kapr z tatranských hor s kečupem a šlehačkou:
Porce kapra osolíme, okořeníme a pokapeme olejem. Vložíme do kastrolu a zalijeme vínem a troškou vody. Přidáme na kolečka nakrájenou cibuli a dusíme pod pokličkou doměkka. Ke konci přidáme worcester, Jemný kečup Hellmann´s a Ramu Cremefine ke šlehání. Kapr s kečupem a šlehačkou se podává s vařenými barambory.
Fotky receptu Kapr z tatranských hor s kečupem a šlehačkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!