Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.12. 2025
Dnes má svátek Natálie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kapří biftečky na toastu

fotka Kapří biftečky na toastu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Kapří biftečky na toastu:

800 g kapra  | 3 lžíce krupice  | 2 vejce  | 5 lžic strouhanky  | dle chuti: mletý pepř  | dle chuti: koření na ryby  | 1/2 lžičky mleté papriky  | dle chuti: sůl  | 200 g cibule  | 1 toastový chleb  | 100 g anglické slaniny  | 200 g rajčat  | dle chuti: citronová šťáva  | dle potřeby: olej na osmahnutí krupice

Postup přípravy receptu Kapří biftečky na toastu:

Porce kapra podusíme na páře. Zbavíme je kůže a kostí. Umeleme, přisypeme na oleji osmahnutou krupici, okořeníme, přidáme vejce a strouhanku.
Z hmoty tvarujeme biftečky, na každý položíme kolečko cibule, zabalíme do vymaštěného alobalu a pečeme asi 15 minut. Mezitím orestujeme tenké plátky anglické slaniny, které zalijeme kysanou smetanou, ochucenou solí a citronovou šťávou.
Hotové biftečky pak položíme na opečené toasty, ozdobíme kolečkem rajčete a přelijeme smetanovým přelivem s anglickou slaninou.


Fotky receptu Kapří biftečky na toastu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kapří biftečky na toastu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !