Vložil: | admin |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 50 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 2 |
|
|
Použité suroviny receptu Kapří bramborák:
300 g kapřího syrového masa
| 1 - 2 ks vařené brambory
| 100 g hladké mouky
| 1 - 2 stroužky česneku
| 50 g slaniny
| 120 g sádla nebo oleje na pečení
| 700 g jemně ustrouhaných syrových brambor
| 1 - 2 ks vejce
| 1 lžíce mléka
| 1 střední cibule
| sůl,pepř,majoránka
Postup přípravy receptu Kapří bramborák:
Syrové kapří maso spolu s cibulí a česnekem na masovém strojku umeleme. Syrové i vařené brambory nastrouháme, pokropíme mlékem, přidáme umleté kapří maso, na kostičky nakrájenou slaninu, mouku, vejce a koření, osolíme a dobře promícháme. V pánvi rozehřejeme tuk, do něho lžící klademe vždy část testa, rozetřeme na tenčí placku a dokřupava opečeme po obou stranách.
Přeji dobrou chuť.
Fotky receptu Kapří bramborák:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!