Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 13.09. 2025
Dnes má svátek Lubor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kapří podkůvky

fotka Kapří podkůvky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Kapří podkůvky:

8 podkůvek z kapra  | 2 vejce  | 2 lžíce solamylu  | 40 g parmezánu  | 1 citron  | trochu soli  | trochu tuku na smažení

Postup přípravy receptu Kapří podkůvky:

Porce ryby zakápněte citronem a nechte rozležet. Ryby osušte a osolte. Z bílku ušlehejte sníh, vmíchejte do něj žloutky, solamyl a jemně nastrouhaný sýr. Porce ryby obalte v těstíčku a zvolna smažte na oleji na pánvi. Podávejte s bramborovým salátem, se smaženými bramborovými hranolky či jinak upravenými bramborami.


Fotky receptu Kapří podkůvky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kapří podkůvky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !