Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 07.10. 2025
Dnes má svátek Justýna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Karbanátky s parmazánem

fotka Karbanátky s parmazánem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Karbanátky s parmazánem:

500 g mletého vepřového masa  | 2 lžíce nastrouhané citronové kůry  | 2 lžíce francouzské hořčice  | 1/3 hrnku jemně nastrouhaného parmazánu  | 2 lžíce jemně nasekané pažitky  |  sůl  |  pepř  | 1 lžíce olivového oleje  | na obalení:  | 1/2 hrnku strouhaného parmazánu  | 1/2 hrnku nastrouhané citronové kůry

Postup přípravy receptu Karbanátky s parmazánem:

Ve velké míse promícháme mleté maso, citronovou kůru, hořčici, 1/3 hrnku parmazánu, pažitku, sůl a pepř. Lehce navlhčenýma rukama vytvarujeme ze směsi karbanátky. Smícháme zbylý parmazán a citronovou kůru a touto směsí obalíme karbanátky po obou stranách. Na 10 minut dáme maso uležet do lednice. Rozpálíme na pánvi olej a smažíme karbanátky z každé strany 3-4 minuty.


Fotky receptu Karbanátky s parmazánem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Karbanátky s parmazánem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !