Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 24.02. 2025
Dnes má svátek Matěj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Karbanátky z buřtů a vepřového

fotka Karbanátky z buřtů a vepřového
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Karbanátky z buřtů a vepřového:

2 dl mléko  | dle chuti: mletý černýpepř a sůl  | 1 lžíce škrobová moučka  | 400 g mleté vepřové maso  | dle potřeby: olej  | 4 ks buřt  | 1 ks vejce  | 4 lžíce strouhanka  | příloha: bramborová kaše  | příloha: kyselé okurky  | trojobal:  | 2 vejce  | dle potřeby: strouhanka  | dle potřeby: hladká mouka

Postup přípravy receptu Karbanátky z buřtů a vepřového:

Do mléka vmícháme strouhanku a škrobovou moučku. Přidáme mleté maso, sůl, vejce, pepř a vše pořádně promícháme. Necháme uležet alespoň 2 hodiny v chladničce.

Zatím oloupeme buřty a nakrájíme je na malé kostičky nebo nastrouháme na hrubším struhadle. Pak je vmícháme do proleželé směsi a ze vzniklého těsta tvarujeme malé karbanátky.

Jednotlivé karbanátky obalíme v trojobalu a smažíme na pánvi nebo ve fritovacím hrnci.

Nejlepší přílohou k těmto karbanátkům je bramborová kaše a kyselá okurka.




Fotky receptu Karbanátky z buřtů a vepřového:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Karbanátky z buřtů a vepřového
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !