Vložil: | Maartinka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 2 |
|
|
Použité suroviny receptu Kardinálská játra:
50 dkg kuřecích jater
| 1 cibule
| 5 stroužků česneku
| 25 dkg žampionů nebo jiných hub
| 4 rajčata
| máslo, drcený kmín, pálivá paprika, pepř, kari, sůl, petrželka
Postup přípravy receptu Kardinálská játra:
Na másle dozlatova osmažíme drobně nakrájenou cibuli a česnek, přidáme oloupaná, nakrájená rajčata, okořeníme a podusíme. Pak vložíme na plátky nakrájené houby, promícháme a přidáme nakrájená játra. Směs podusíme asi 20 minut, podle potřeby podlijeme, nakonec osolíme, posypeme petrželkou a podáváme s rýží. Další varianta: Do omáčky nakonec vmícháme jogurt nebo zakysanou smetanu.
Fotky receptu Kardinálská játra:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!