Použité suroviny receptu Karpatská roštěná z jelena:
800 g vykostěného jeleního masa
| 1 větší cibuli
| 50 g slaniny
| 100 g hub
| 1 zelená paprika
| 2 rajčata
| dle chuti: feferonky
| dle chuti: worchestrová omáčka
| dle chuti: sladká paprika
| dle potřeby: hladká mouka
Postup přípravy receptu Karpatská roštěná z jelena:
Maso opláchneme a nakrájíme na plátky. Naklepeme, osolíme, opepříme, zakápneme orchestrovou omáčkou a obalíme v mouce. Zprudka osmahneme na rozehřátém oleji a vyjmeme. V kastrole osmahneme nakrájenou slaninu, cibulku a sladkou papriku. Necháme zpěnit a zalijeme vodou. Vrátíme zpět maso a dusíme téměř doměkka. Poté přidáme houby, feferonky a papriku. Dusíme pod pokličku. Před servírováním přidáme nakrájená rajčata. Servírujeme s rýží.
Fotky receptu Karpatská roštěná z jelena:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!