Postup přípravy receptu Kaštanová pistáciová pyramida:
Do rozpuštěného másla vmíchejte cukr, strouhanou vanilku, mouku, kakaový prášek a vytvořte jemné těstíčko, které zjemněte bílkovým sněhem. Tuto hmotu roztírejte přes šablonu na pečný plát a pečte v troubě při sto osmdesáti stupních Celsia. Poté připravte placičky, které můžete ještě za tepla tvarovat. Oloupané kaštany uvařte v mléce s cukrem doměkka, semelte a po vychladnutí vmíchejte do vyšlehané smetany. Do středu talíře položte placičku, na ni naneste kaštanovou pěnu a přikryjte další placičkou. Poté na ni dejte pistáciovou pěnu, překryjte třetí placičkou, která je přes půlku zacukrovaná. Ozdobte pěnou, mátou a kolem na talíř naaranžujte višně a pistáciovou zmrzlinu.