Vložil: | Mirly |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: |
![6/10, hlasovalo 2 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6/10, hlasovalo 2 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6/10, hlasovalo 2 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6/10, hlasovalo 2 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6/10, hlasovalo 2 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6/10, hlasovalo 2 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6/10, hlasovalo 2 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![6/10, hlasovalo 2 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![6/10, hlasovalo 2 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif)
|
Počet hodnocení: | 2 |
|
|
Použité suroviny receptu Katalánská rýže s vepřovým masem:
25 dkg vepřové krkovice
| 1 cibule
| 3 - 4 stroužky česneku
| 2 lžice oleje
| 1,5 l masového vývaru
| 40 dkg rýže
| 30 dkg hrášku
| 1 klobásu na opékání
| 4 lžice rajského protlaku
| sůl,pepř,sekaná petrželka
Postup přípravy receptu Katalánská rýže s vepřovým masem:
Maso nakrájíme na malé kostky, cibuli a česnek na drobné kostičky. Olej zahřejeme a maso asi 2 minuty osmahneme, pak přidáme cibuli a opékáme ještě asi 3 minuty. Zalijeme trochou vývaru, přidáme česnek a dusíme asi 10 minut. Vmícháme klobásu, nakrájenou na malé kousky, rýži a zalijeme zbylým vývarem. Uvedeme do varu, pak povrch posypeme hráškem a dusíme krátkou dobu pod poklicí. Na konci vmícháme protlak, osolíme a opepříme. Hotové jídlo posypeme petrželkou.
Fotky receptu Katalánská rýže s vepřovým masem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!