Postup přípravy receptu Katův šleh z vepřového:
Na pánvi rozpálíme olej a dáme na ni na drobno nakrájenou cibuli. Masové nudličky obalíme v solamylu a až bude cibule sklovatělá přidáme je na pánvičku. Až se maso zatáhne a zesvětlá, přidáme žampiony (pokud budou čerstvé tak na plátky nakrájené), kukuřici, na kostičky nakrájené papriky a sojovku. Toto zamícháme a necháme zhruba 5 minut smažit za neustálého míchání. Poté přidáme na větší kostky nakrájená rajčata i s vnitřkem (pokud někdo nemá rád slupky může rajčata spařit a oloupat před krájením) a čili omáčku. Necháme smažit další 4 minuty a můžeme podávat či dále upravovat např. kečupem, přidáním čili omáčku a vody... To už záleží jen na Vaší fantazii. Přeji dobrou chuť!