Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 26.06. 2025
Dnes má svátek Adriana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kavarma kebab

fotka Kavarma kebab
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Kavarma kebab:

150 g vepřového masa  | 20 g tuku  | 140 g pórku  | 20 g červené papriky  | 1 pálivá paprika  | 10 g citrónu  | 10 ml vína  | 5 g rajského protlaku  | 1 g saturejky  | 5 g petržele  | 0,2 g černého pepře  | 2 g soli

Postup přípravy receptu Kavarma kebab:

Maso rozkrájíme na šest kousků, lehce osmažíme v horkém tuku, přidáme část nakrájeného pórku, malé množství vody a sůl. Dusíme do poloměkka. Následně posypeme zbytkem pórku a špetkou soli. Dusíme. Přidáme na větší kousky nakrájenou červenou papriku a trochu vody. Vložíme do hrnce nebo necháme v původní nádobě, zamícháme a necháme propéct v troubě.


Fotky receptu Kavarma kebab:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kavarma kebab
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj Přidat na Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !