150 g vepřového masa
| 20 g tuku
| 140 g pórku
| 20 g červené papriky
| 1 pálivá paprika
| 10 g citrónu
| 10 ml vína
| 5 g rajského protlaku
| 1 g saturejky
| 5 g petržele
| 0,2 g černého pepře
| 2 g soli
Postup přípravy receptu Kavarma kebab:
Maso rozkrájíme na šest kousků, lehce osmažíme v horkém tuku, přidáme část nakrájeného pórku, malé množství vody a sůl. Dusíme do poloměkka. Následně posypeme zbytkem pórku a špetkou soli. Dusíme. Přidáme na větší kousky nakrájenou červenou papriku a trochu vody. Vložíme do hrnce nebo necháme v původní nádobě, zamícháme a necháme propéct v troubě.
Fotky receptu Kavarma kebab:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!