Postup přípravy receptu Kávový pudinkovo-tvarohový dezert:
Z půllitru mléka uvaříme vanilkový puding podle návodu na sáčku. Vylijeme jej po uvaření do jedné větší misky a pečlivě přikryjeme povrch potravinářskou smršťovací fólií, aby se nevytvořila krusta na povrchu. Puding bude stydnout pomaleji, položíme jej proto na hodně chladné místo (v zimě třeba za okno na parapet). Mezitím šlehačem našleháme 250 g měkkého tvarohu s moučkovým cukrem, ten přidáváme podle chuti střídavě s instatntní kávou nescafé. Množství podle své chuti. Šleháme a ochutnáváme - výsledný krém by měl být sladký s nádechem kávové chuti. Když puding vystydne, vmícháme jej do našlehaného tvarohu. Opět ochutnáme a případně přisladíme.
Podáváme s piškoty, čokoládovými hoblinkami, šlehačkou, s ovocným salátem, kompotem, se zmrzlinou nebo jen tak.