Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.12. 2025
Dnes má svátek Adam a Eva
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kdoulový rosol

fotka Kdoulový rosol
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Kdoulový rosol:

1 l kdoulové šťávy (1-1½ kg kdoulí)  | 700 g cukru krupice

Postup přípravy receptu Kdoulový rosol:

Použijeme zcela tvrdé, ale již vonící plody, které omyjeme a se slupkou i jádřincem nakrájíme na kostky nebo plátky. Zalijeme vodou tak, aby byly ponořené a vaříme při mírném varu, dokud nezměknou (asi 45 minut). Šťávu odfiltrujeme a odměříme. Pak ji zahustíme prudkým varem po dobu 10-15 minut, přidáme cukr a pokračujeme ve varu, dokud zkouška na rosolovatění není kladná. Hotový rosol plníme do předehřátých sklenic, ihned uzavřeme a sterilujeme obrácením dnem vzhůru na 10 minut.


Fotky receptu Kdoulový rosol:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kdoulový rosol
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !