3 kg rajčat
| 2 velké cibule
| 2 kapie
| 1 feferonka
| 300 g krystalového cukru
| 120 g kremžské hořčice
| 2 lžíce soli
| 1/2 lžíce kari
| 1/2 lžíce mletého zázvoru
| 1/2 lžíce muškátového květu
| 1/2 lžíce sladké mleté papriky
| 1/8 l octa (8%)
| 1/8 l červeného vína
Postup přípravy receptu Kečup s vínem:
Nakrájíme rajčata, cibuli, kapie a feferonku, vše uvaříme doměkka. Necháme vychladnout a poté rozmixujeme.
Směs můžeme protřít přes síto, aby byla jemnější, přidáme do ní zbytek ingrediencí a vaříme do zhoustnutí. Ještě horké plníme do sklenic. Není třeba sterilovat (chceme-li, je možno do horké směsi přidat na špičku nože kyseliny sorbové).
Fotky receptu Kečup s vínem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!