Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 03.09. 2025
Dnes má svátek Bronislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kečup z hub

fotka Kečup z hub
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 42

Použité suroviny receptu Kečup z hub:

4-5 lžic soli  | 1500 g hub čerstvých s tvrdšími kloboučky  | nálev  | 1/2 lžičky zázvoru  | 1 lžička nového koření drceného  | 600 ml octa  | 1 lžička pepře  | 1/2 lžičky hřebíčku drceného  | 1/4 lžičky skořice

Postup přípravy receptu Kečup z hub:

Houby očistíme, nasekáme nadrobno, zasypeme solí a necháme přes noc v chladu uležet.

Ocet přivedeme k varu, přidáme koření a znovu necháme projít varem. Nálev odstavíme a necháme nejméně 2 hodiny louhovat. Studený nálev přecedíme.

Houby promačkáme a podusíme s polovinou nálevu. Vzniklou kaši rozmixujeme, případně prolisujeme, dolijeme zbylým nálevem a uvedeme do varu.

Ještě horký kečup plníme do nahřátých sklenic a sterilujeme asi 15 minut na 100 °C. Za tři dny je vhodné kečup z hub znovu sterilovat.


Fotky receptu Kečup z hub:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kečup z hub
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !