Jeřabiny - nejoblíbenější recepty
Likér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Hrajte s námi SUDOKU online !
Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
SOUTĚŽE
MÓDA & TRENDY
SPOLEČNOST
BYDLENÍ
ZDRAVÍ
CESTOVÁNÍ
RECEPTY
ZÁBAVA
RODINA
MIMINKA
FOTOALBUM
DISKUZE
Recepty
Vložit nový recept
Hledat v receptech
Škola vaření
Kategorie
Předkrmy
Polévky
Masitá jídla
Bezmasá jídla
Ryby
Přílohy
Moučníky
Saláty
Nápoje
Sladká jídla
Vánoční recepty
Ostatní
Cukroví
Omáčky
Grilování
Slané pečivo
Zavařování
Dětská jídla
Pomazánky
Dietní jídla
Zmrzlina a poháry
Domácí pekárna
Přihlášení
Jméno :
Heslo :
trvale
REGISTRACE
Proč se registrovat?
Dnes je
Středa 03.09. 2025
Dnes má svátek Bronislav
Vyhledávání
Doporučujeme
Naše speciály
Prostřeno
všechny speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Hlavní strana
/
Recepty
/ Zavařování
Kečup z hub
Vložil:
Saskijka
Porcí:
4
Doba přípravy:
50 min
Hodnocení:
Počet hodnocení:
42
Použité suroviny receptu Kečup z hub:
4-5 lžic soli | 1500 g hub čerstvých s tvrdšími kloboučky | nálev | 1/2 lžičky zázvoru | 1 lžička nového koření drceného | 600 ml octa | 1 lžička pepře | 1/2 lžičky hřebíčku drceného | 1/4 lžičky skořice
Postup přípravy receptu Kečup z hub:
Houby očistíme, nasekáme nadrobno, zasypeme solí a necháme přes noc v chladu uležet.
Ocet přivedeme k varu, přidáme koření a znovu necháme projít varem. Nálev odstavíme a necháme nejméně 2 hodiny louhovat. Studený nálev přecedíme.
Houby promačkáme a podusíme s polovinou nálevu. Vzniklou kaši rozmixujeme, případně prolisujeme, dolijeme zbylým nálevem a uvedeme do varu.
Ještě horký kečup plníme do nahřátých sklenic a sterilujeme asi 15 minut na 100 °C. Za tři dny je vhodné kečup z hub znovu sterilovat.
Fotky receptu Kečup z hub:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Přidat vlastní recept
Hodnocení receptu Kečup z hub
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Tento článek také můžete
Přidat do oblíbených
Přidat na
Přidat na
Vytisknout
Komentáře receptu Kečup z hub
Žádné komentáře
Vložit nový komentář
Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře.
Přihlásit se.
Oblíbené recepty v kategorii
Aromatická pomerančová šťáva
Cuketová čalamáda s koprem
Zeleninové čatní se zázvorem
Zavařenina z růžových květů
Podzimní kompot
Ostrý džem
Broskvovo-malinový džem
Houbový salát se zeleninou
Meruňková marmeláda s kousky ovoce
Povidla ze dvou druhů jablek
Malinovo-borůvkový džem
Zelená rajčata s cukrem
Švestková povidla se slivovicí
Povidla z černého bezu s hruškami
Želé ze slív
Sedmikráskové kapary s vínem
Povidla s dýňemi
Kompot z borůvek za syrova
Džem s mandlemi
Barevná přesnídávka
Aktuální soutěže
Soutěžte o Naturevia Kolagen, který probudí vaši krásu.
Vyhrajte dárkové balení Dtangler kartáčů s motivem víly v limitované edici.
Soutěž o dojemný příběh o síle rodiny Zmrzlinárna pod kaštanem.
Soutěž o masové konzervy, kapsičky a pamlsky CARNILOVE cat.
Komerční prezentace
Náš tip
NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ
NÁPOVĚDA
VŠEOBECNÉ PODMÍNKY
Zásady ochrany osobních údajů
KONTAKT
© Všechna práva vyhrazena
DESIGNED by
RSS
Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO
!