Pampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Hrajte s námi SUDOKU online !
Blíženci - roční horoskop na rok 2025
Léto - čas jahod
SOUTĚŽE
MÓDA & TRENDY
SPOLEČNOST
BYDLENÍ
ZDRAVÍ
CESTOVÁNÍ
RECEPTY
ZÁBAVA
RODINA
MIMINKA
FOTOALBUM
DISKUZE
Recepty
Vložit nový recept
Hledat v receptech
Škola vaření
Kategorie
Předkrmy
Polévky
Masitá jídla
Bezmasá jídla
Ryby
Přílohy
Moučníky
Saláty
Nápoje
Sladká jídla
Vánoční recepty
Ostatní
Cukroví
Omáčky
Grilování
Slané pečivo
Zavařování
Dětská jídla
Pomazánky
Dietní jídla
Zmrzlina a poháry
Domácí pekárna
Přihlášení
Jméno :
Heslo :
trvale
REGISTRACE
Proč se registrovat?
Dnes je
Neděle 01.06. 2025
Dnes má svátek Laura
Vyhledávání
Doporučujeme
Naše speciály
Prostřeno
všechny speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Hlavní strana
/
Recepty
/ Zavařování
Kečup z hub
Vložil:
Saskijka
Porcí:
4
Doba přípravy:
50 min
Hodnocení:
Počet hodnocení:
42
Použité suroviny receptu Kečup z hub:
4-5 lžic soli | 1500 g hub čerstvých s tvrdšími kloboučky | nálev | 1/2 lžičky zázvoru | 1 lžička nového koření drceného | 600 ml octa | 1 lžička pepře | 1/2 lžičky hřebíčku drceného | 1/4 lžičky skořice
Postup přípravy receptu Kečup z hub:
Houby očistíme, nasekáme nadrobno, zasypeme solí a necháme přes noc v chladu uležet.
Ocet přivedeme k varu, přidáme koření a znovu necháme projít varem. Nálev odstavíme a necháme nejméně 2 hodiny louhovat. Studený nálev přecedíme.
Houby promačkáme a podusíme s polovinou nálevu. Vzniklou kaši rozmixujeme, případně prolisujeme, dolijeme zbylým nálevem a uvedeme do varu.
Ještě horký kečup plníme do nahřátých sklenic a sterilujeme asi 15 minut na 100 °C. Za tři dny je vhodné kečup z hub znovu sterilovat.
Fotky receptu Kečup z hub:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Přidat vlastní recept
Hodnocení receptu Kečup z hub
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Tento článek také můžete
Přidat do oblíbených
Přidat na
Přidat na
Vytisknout
Přidat na
Linkuj
Komentáře receptu Kečup z hub
Žádné komentáře
Vložit nový komentář
Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře.
Přihlásit se.
Oblíbené recepty v kategorii
Domácí hořčice ke grilovanému masu
Jablečná povidla s malinami
Jalovcový kompot
Bramboračka na zimu
Rybízové želé s ostružinami
Voňavé meruňky
Brusinkový relish s červeným vínem
Lesní jahody ve víně
Ostružinový džem s bezinkami
Med z květů z černého bezu
Kvašený zimní salát
Klementinky v brandy
Broskvo-meruňkový džem s malinami
Domácí neslaný kečup
Ovoce do čaje
Šáhožehan
Pomazánka z hříbků nejen na topinky
Marmeládička z dýně
Jablečné bonbónky
Meruňkový likér s vínem
Aktuální soutěže
Soutěžte o 3 balíčky rozmarýnové vlasové péče Weleda.
Soutěž o poukázky na nákup do prodejen Lidl.
Vyhrajte balíčky zdravé energie Twiggy – po ruce vždycky, když chceš víc.
Soutěž o bestseller Příběh jednoho léta od Mystery Press.
Komerční prezentace
Náš tip
NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ
NÁPOVĚDA
VŠEOBECNÉ PODMÍNKY
Zásady ochrany osobních údajů
KONTAKT
© Všechna práva vyhrazena
DESIGNED by
RSS
Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO
!