Vložil: | paji |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 10 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 18 |
|
|
Použité suroviny receptu Kečupová omáčka se sardelovou pastou:
50 g jemného kečupu
| 50 g ostrého kečupu
| 2 lžíce červeného vína
| 50 g Dijonské hořčice
| 3 lžíce olivového nebo slunečnicového oleje
| podle potřeby: sůl, pepř, sardelová pasta, pažitka, cukr
| 1 ks malé červené cibule
Postup přípravy receptu Kečupová omáčka se sardelovou pastou:
Kečup, víno, hořčici, olej, cukr a mletý pepř dobře promícháme. Do směsi přidáme sardelovou pastu (nebo nadrobno nakrájené rybičky v tomatě, které se mi dobře osvědčily), nadrobno nakrájenou cibuli a sekanou pažitku. Vše promícháme. Podáváme s těstovinami.
Fotky receptu Kečupová omáčka se sardelovou pastou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!