4 větší kedlubny
| 1 malá cibule
| 200 g mletého masa
| 50 g anglické slaniny
| sádlo
| 1 vejce
| kečup
| grilovací koření
| pepř, sůl
Postup přípravy receptu Kedlubny naplněné masem:
Kedlubny oloupeme, povaříme 10 minut v osolené vodě a opatrně vydlabeme. Na sádle zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme maso a opečeme. Pak ho osolíme, okořeníme a vmícháme kečup a nakrájené vnitřky kedluben. Do trochu vychladlého vklepneme vejce, promícháme a směsí naplníme kedlubny. Každou přikryjeme plátkem slaniny, dáme je do vymazané zapékací misky a dusíme v troubě doměkka. Zbylou směs můžeme dát kolem kedluben.
Fotky receptu Kedlubny naplněné masem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!